جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: هیچ مطالبه فرابرجامی نداریم| در مذاکرات دوحه بر سر تضمین اقتصادی با آمریکایی‌ها مذاکره کردیم

  • کد خبر: ۱۱۵۸۷۳
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
امیرعبداللهیان: هیچ مطالبه فرابرجامی نداریم| در مذاکرات دوحه بر سر تضمین اقتصادی با آمریکایی‌ها مذاکره کردیم
وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه برای رسیدن به توافقی خوب، قوی و پایدار مصمم هستیم، گفت: برخلاف برخی ادعا‌های رسانه‌ای طرف آمریکایی، ما هیچگونه مطالبه زیاده‌خواهانه و فرابرجامی مورد ادعای آمریکا را نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از دیدار و گفتگو با همتای قطری در نشست خبری مشترک حضور یافت و به تشریح گفتگو‌های انجام شده پرداخت.

وزیر امور خاجه در ابتدای این نشست خبری ضمن خیرمقدم به همتای خود گفت: گفتگو‌های سازنده‌ای را در خصوص برخی موضوعات دوجانبه داشتیم. مراتب قدردانی را از وزیر خارجه قطر به خاطر هماهنگی‌های خوب روز گذشته بین مقامات ورزشی ایران و مقامات ذیربط جام جهانی فوتبال اعلام کردم.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: در گفتگو‌های امروز از زبان وزیر خارجه قطر این موضوع مورد تاکید قرار گرفت که مشکلی برای اقامت طولانی مدت تجار ایرانی در قطر نخواهد بود. در زمینه تسهیل حمل و نقل و رفع مشکلات شرایط کرونایی که برخی لنج داران ایرانی با آن مواجه بودند گفتگو کردیم و امیدواریم در این زمینه این مشکلات رفع شود.

وی گفت: در خصوص لزوم تقویت سازوکار‌های منطقه‌ای گفتگو‌های مثبتی داشتیم. قطر نقش مثبتی در این زمینه ایفا کرده و در خصوص تقویت گفتگو‌های منطقه گام‌های مثبتی را برداشته است.

امیرعبداللهیان افزود: از حسن میزبانی دولت قطر برای گفتگو‌های ایران و نماینده اتحادیه اروپا و گفتگو‌های سه جانبه غیرمستقیم هفته گذشته در دوحه قدردانی می‌کنم. هماهنگی‌های خوب و نقش سازنده و تلاش‌های امیر قطر و وزیر خارجه این کشور برای اینکه این گفتگو‌ها را تسهیل کنند که گفتگو‌ها پیشرفت داشته باشد و در مسیر بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان گام‌ها مثبت و سازنده‌ای از دوستان قطر شاهدیم.

وی گفت: برای رسیدن به توافقی خوب، قوی و پایدار مصمم هستیم برخلاف برخی ادعا‌های رسانه‌ای طرف آمریکا ما هیچگونه مطالبه زیاده خواهانه و هیچگونه مطالبه فرابرجامی مورد ادعای آمریکا را نداریم. مطالبات ما کاملا در چارچوب توافق سال ۲۰۱۵ است. اگر در حوزه‌ای طرف آمریکایی احساس می‌کند موضوعی فرابرجامی است، ما در درورن گفتگو‌ها به طرف آمریکایی تاکید کرده‌یم براساس آنچه در ماه‌های گذشته در مذاکرات وین رخ داد و بار‌ها طرف‌های غربی اعلام کردند هر آنچه را مانع نفع اقتصادی ایران از برجام شود را از میان برخواهند داشت.

وزیر خارجه بیان کرد: در گفتگو‌های اخیر در دوحه یک موضوع اساسی که بر آن تمرکز کردیم، بحث تضمین موثر از سوی آمریکا در حوزه هر آن چیزی است که بخواهد نفع کامل اقتصادی ایران از برجام را تحت تاثیر قرار دهد. پس مطالبه و خواسته ما زیاده خواهانه نیست، ولی ما در مسیر اخذ تضمین‌ها، آمریکا باید متعهد باشد که جمهوری اسلامی ایران از مزایای کامل توافق سال ۲۰۱۵ برخوردار خواهد بود.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: این چیزی است که تاکنون طرف آمریکایی نتوانسته ما را نسبت به تحقق آن مطمئن کند. بار دیگر تأکید می‌کنم ما حسن نیت داریم، اهل مذاکره منطقی هستیم و در این مسیر جدی هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->